Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

Gossos


PLUTO. Hi ha un video !!!

Va entrar el 29/04/2014 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de labrador retriever de 6 anys 59cm, té xip però el seu propietari no respon a les trucades ni a la carta, és bo amb femelles, molt actiu i nerviós. A la pota posterior dreta li apareción una lesió dermatològica, que es pot veure en el vídeo adjunt. El van tractar a l'Hospital Veterinari Sala Goron de Sitges diagnosticant una dermatitis aguda humida, se li va aplicar el…
Llegir més ...

BLAU

Va entrar el 28/12/2013 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 3 anys aproximadament 60cm, per ara poc a dir, el seu caràcter és reservat, el tenim en observació, portava dies passejant pels carrers quan finalment va entrar en una gasolinera i se li va poder agafar, té molta inseguretat i marca quan t'acostes, es pot agafar amb la corretja però davant de qualsevol gest sent inseguretat i intenta mossegar, seguirem observant i ja comentaré més sobre ell.…
Llegir més ...

PRAPOL Hi ha un video !!!

Va entrar el 13/12/2013 procedent del Prat, és un mascle de 2 anys, el vam recollir a comissaria de la Policia Municipal del Prat de Llobregat, un senyor se'l va trobar pels carrers, el primer dia va entrar molt espantat, però ara és un gos molt afectuós, de caràcter alegre, molt bé amb tots els gossos mascles i femelles i genial amb els nens. ÉS MOLT SIMPÀTIC.
Llegir més ...

NASHO ¡adoptat. fotos de l'adoptant!

Nasho de l'Ajuntament d'El Prat, ja a Alemanya !!! Per ara ha estat un èxit malgrat el caràcter tan difícil que té, que semblava agressiu i una mica rebel i amb problemes amb els homes. Però s'ha reconduït bé i ara no hi ha problemes. Va entrar el 08/12/2013 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 10 mesos 75cm, se'l van trobar pels carrers amb un morrió posat, és clar que és un abandonament, els primers dies molt…
Llegir més ...

LOBO

Va entrar el 22/11/2013 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 5 anys 55cm, estava sol en un pipican, és seriós aparentment manté una mica les distàncies, una mica de dominància, bé amb femelles, amb dones es mostra afectuós i tranquil, amb els homes es posa més tens. Està en adopció.
Llegir més ...

SOLO. ¡¡¡ Hi ha un video!!!

Va ser adoptat el 25/09/2014 per un ciutadà alemany, que ens envia unes quantes fotos de les llargues passejades que donen junts Va entrar el 22/10/2013 per l'Ajuntament del Prat, és un mascle d'un any, genial amb altres mascles i femelles, però té molta por a la gent, se'l va trobar un senyor lligat a un pal, és a dir el van abandonar i té pànic.
Llegir més ...

BABY

Va entrar el 03/10/2014 procedent de l'Ajuntament del Prat, és una femella de 2 mesos, és molt bona i afectuosa, només pensa en jugar, és genial amb gossos, gats, nens, per ara la tinc a casa meva ja té posada la primera vacuna puppy.
Llegir més ...

GORDO Adoptat !!!

Ha estat adoptat. Ha anat a Alemanya. La seva adoptant ens envia aquesta foto. Va entrar el 08/04/2014 procedent del Prat, és un mascle de 6 a 8 anys, bulldog francès, 38cm, va entrar amb força desconfiança i por i al principi ens treia les dents, ara bastant bé, passeja amb tots els gossos i fantàstic , amb nosaltres ja es deixa tocar, acariciar, posar la corretja 
Llegir més ...

STREET

Va entrar el 24/04/2014 per compte de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 5,5 mesos, per avís de la policia local, el van deixar abandonat a l'aeroport a la T1 lligat a un pal, és genial, afectuós, simpàtic, molt bo amb tots els gossos i genial per estar amb nens.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament Olesa de Montserrat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat