Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

TOTES AQUESTES MASCOTES ESTÀN EN ESPERA D'UNA NOVA FAMÍLIA, TU POTS ALEGRAR-LOS LA VIDA

Gossos


PRAPOL Hi ha un video !!!

Va entrar el 13/12/2013 procedent del Prat, és un mascle de 2 anys, el vam recollir a comissaria de la Policia Municipal del Prat de Llobregat, un senyor se'l va trobar pels carrers, el primer dia va entrar molt espantat, però ara és un gos molt afectuós, de caràcter alegre, molt bé amb tots els gossos mascles i femelles i genial amb els nens. ÉS MOLT SIMPÀTIC.
Llegir més ...

NASHO ¡adoptat. fotos de l'adoptant!

Nasho de l'Ajuntament d'El Prat, ja a Alemanya !!! Per ara ha estat un èxit malgrat el caràcter tan difícil que té, que semblava agressiu i una mica rebel i amb problemes amb els homes. Però s'ha reconduït bé i ara no hi ha problemes. Va entrar el 08/12/2013 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 10 mesos 75cm, se'l van trobar pels carrers amb un morrió posat, és clar que és un abandonament, els primers dies molt…
Llegir més ...

LOBO

Va entrar el 22/11/2013 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 5 anys 55cm, estava sol en un pipican, és seriós aparentment manté una mica les distàncies, una mica de dominància, bé amb femelles, amb dones es mostra afectuós i tranquil, amb els homes es posa més tens. Està en adopció.
Llegir més ...

SOLO. ¡¡¡ Hi ha un video!!!

Va ser adoptat el 25/09/2014 per un ciutadà alemany, que ens envia unes quantes fotos de les llargues passejades que donen junts Va entrar el 22/10/2013 per l'Ajuntament del Prat, és un mascle d'un any, genial amb altres mascles i femelles, però té molta por a la gent, se'l va trobar un senyor lligat a un pal, és a dir el van abandonar i té pànic.
Llegir més ...

BABY

Va entrar el 03/10/2014 procedent de l'Ajuntament del Prat, és una femella de 2 mesos, és molt bona i afectuosa, només pensa en jugar, és genial amb gossos, gats, nens, per ara la tinc a casa meva ja té posada la primera vacuna puppy.
Llegir més ...

COIX

Va entrar el 05/03/2014 procedent de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, és un mascle de 8 mesos 33cm, està coix, probablement un cop amb un cotxe, comença ara a recolzar, està amb antiinflamatori, esperem uns dies si no procedirem a fer una radiografia, és bo amb mascles, femelles i un encant amb els nens i les persones.
Llegir més ...

KA

KA, Va entrar el 28/03/2014 procedent de l'Ajuntament de Gavà, és un gos de 11 anys 62cm, està castrat i identificat amb xip, el propi Ajuntament de Gavà i l'amo de la residència canina on l'havien abandonat han denunciat el propietari, el problema és que al propietari no el poden localitzar, és alemany, suposadament ja no viu aquí i ha abandonat al seu gos. Ka és molt bon gos, està bastant vellet, la seva cara una mica desfigurada, primet ...…
Llegir més ...

BIC

Va entrar el 23/03/2014 procedent de l'Ajuntament de Gavà, és un mascle de bòxer, nascut el 1 març 2006 8 anys, té xip hem avisat a l'AIAC però ningú apareix al seu domicili i telèfon, és un gos bo, tranquil , afectuós i obedient genial amb femelles.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat