Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

TOTES AQUESTES MASCOTES ESTÀN EN ESPERA D'UNA NOVA FAMÍLIA, TU POTS ALEGRAR-LOS LA VIDA

Gossos


EVEE

Evee vivia en una casa amb una senyora gran i per motius de salut, la seva propietària està molt malalta i perilla que evee jugant li pugui donar un cop i tirar-la al terra, ha hagut de cedirnos-la per posar-la en adopció. Evee és una gossa super neta, tremendament afectuosa, genial amb tothom amb nens, li agrada jugar molt amb altres gossos i és un encant amb els gats.
Llegir més ...

LOBO

Va entrar el 06/012015 procedent de l'Ajuntament d'Abrera, és un mascle de 2 anys abandonat pels carrers, amb xip, ningú ha vingut ha reclamar, és boníssim !!!!!!!!!!!!!!! es porta genial amb gats i gossos, al principi estava molt espantat i l'únic que volia era escapar, ara es mostra molt afectuós, és super net i obediente.No està gens acostumat a pujar a un sofà o al llit, si ho intestas es posa a temblar.Carácter immillorable.
Llegir més ...

JIMMY !! hi ha video ¡¡

Va entrar el 16/10/2014, procedent de Gavà. De fet, qui va entrar en aquesta data va ser la seva mare que estava prenyada a punt de parir. El 12 desembre va començar amb diarrees hemorràgiques i ho traslladem a l'Hospital Veterinari Sala Goron de Sitges, era una parvovirosi, però en 5 dies es va aconseguir recuperar totalmenbte, encara que va estar allà fins al 29/12/2014, perquè hi havia una persona interessada en adoptar-lo, desafortunadament després no va poder ser i…
Llegir més ...

CHIKI

Va entrar el 15/12/2014 procedent de Gavà, és un mascle aproximadament d'uns 14 anys i 27cm, està cec, té la boca fatal plena de tosca i molt acusada gingivitis i d'aspecte molt malalament cuidat. Les noies que treballen en les jardineries Bordes el van trobar vagant pels camps. Bé amb altres gossos i gats, es guia per l'olfacte.
Llegir més ...

CHISPITA. Adoptada. Hi Ha Fotos de la seva nova llar.

La van adoptar a Alemanya el 08/01/2015 i fa uns dies hem rebut unes fotos d'ella en la seva nova llar en el qual fa ja 9 mesos que està. La seva nova família està molt contenta amb ella i ens agraeixen l'oportunitat d'haver-la adoptat. Va entrar el 24/11/2014 procedent de l'Ajuntament de Cornellà, és una femella creuada de pequinès. de 8 anys 32cm està identificada amb xip però no donada d'alta, encara està una mica espantada, és sociable amb…
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat