Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

TOTES AQUESTES MASCOTES ESTÀN EN ESPERA D'UNA NOVA FAMÍLIA, TU POTS ALEGRAR-LOS LA VIDA

Gossos


Siux ¡¡ADOPTAT!! Hi ha fotos del seu nou llar.

Sioux va entrar el 27/12/2010 i per fi ha estat adoptat el24/10/ 2014, gairebé 4 llargs anys ha passat amb nosaltres i gairebé havíem perdut l'esperança que l’adoptessin. Ho ha adoptat una parella alemanya i ens ha dit que s'ha adaptat molt bé i estan molt contents amb ell. Ens alegrem molt d'aquesta adopció i que Siux estigui bé en la seva nova llar. Anotem la traducció de l'email que hem rebut dels seus adoptants: bona nit Estem tan sorpresos…
Llegir més ...

Ponto

Va entrar el 26/02/2011 pel Aj d'Olesa de Montserrat és un mascle de 1 any i mig, molt afectuós, es porta bé amb femelles i amb alguns mascles amb altres mascles no tan bé!, li encanta molt la companyia de la gent, és molt juganer, li agrada pujar sobre com si d'un cadell es tractés. Està en adopció.
Llegir més ...

Cubana

Va entrar el 29/03/2011 recollit al Prat. Femella de 2 anys. S'entén molt bé amb mascles, amb femelles no hem provat encara, és massa activa, nerviosa, temperamental, es torna boja amb les pilotes, pinyes .... obeeix molt quan tens alguna joguina que li interessi, amb nens no sembla molt adequada sé la veu amb força temperament, amb nosaltres genial t'imposes i obeeix. Amb la policia que la va recollir del carrer, li va grunyir i va ensenyar les dents i…
Llegir més ...

Carlita

Va entrar el 11/05/12 procedeix de Cornellà. És una femella d'uns 12 anys i amb problemes a la pell. Va entrar al costat de Carlos. Estaven en un hort mig abandonats. No saben anar amb corretja i tenen molta por.
Llegir més ...

Olda

Olda va entrar perduda procedent d'Olesa de Montserrat el 06/12/2011 i ha estat adoptada el 16/05/2014 per una ciutadana alemanya que té més gossos. Ha passat amb nosaltres 2 anys i mig i per fi ha estat adoptada, l'esperança és l'últim que es perd. La adoptant ens envia un vídeo de Olda jugant amb els seus nous companys. Estem molt contents.
Llegir més ...

COL

Va entrar el 12/01/2012 procedent d'Olesa de Montserrat, és un mascle de 1,5 anys, és molt bo, actiu nerviós i molt afectuós només pensa en jugar, està amb un altre mascle Blacky i genial és un encant. Està ADOPTADO.
Llegir més ...

TYSON !!HI HA VIDIO ¡¡¡

Va entrar el 08/08/2012, és un pastor alemany mascle d'uns 3 anys, preciós, actiu, afectuós, molt nerviós, ha estat durant moltíssims mesos tancat en un balcó, al gos el veig equilibrat, però cal tractar-lo més, per ara està molt descol · locat i s'estarrufa amb tots els gossos, el tenim sol, més endavant provarem a posar amb una femella, amb la gent molt molt bo. Està en adopció.
Llegir més ...

Grifan

Adoptada. Hi ha fotos de l'adoptant Va entrar el 24/05/2011 procedent del Prat i va sortir adoptada el 16/08/2013 cap a Alemanya. Tenim un feed-back del seu adoptant que ens remet un texte que traduim a continuació i unes quantes fotos que penjem a la galeria. Ens l'havien donat a l'agost, el gos de raça mixta de nom Grifan. Mentrestant, ella estava molt bé, passa a les carreres, fàcils en la Zeil, rabiant al parc per a gossos i relaxar-se…
Llegir més ...

Montserrat ADOPTADA !!!

Adoptat. Hi ha fotos de l'adoptant femella de 1,5 anys 47cm, va entrar pel Aj d'Olesa de Montserrat el 06 de setembre, és genial amb tots els gossos i els gats però actualment encara té molta por, quan la vaig a tocar es fa pipi, és qüestió de temps, de donar-li una mica més de confiança, d'altra banda és genial. Ha estat adoptada a Alemanya el dia 13/12/2013 i els adoptants ens van enviar unes quantes fotos d'elles i un…
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat