Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

TOTES AQUESTES MASCOTES ESTÀN EN ESPERA D'UNA NOVA FAMÍLIA, TU POTS ALEGRAR-LOS LA VIDA

Gossos


PRADO

Va entrar el 29/07/2014 procedent de l'Ajuntament del Prat, és un mascle de 6 mesos 33cm, al principi estava molt espantat i treia les dents, simplement era per por, és un gos fantàstic, afectuós i juganer, obeeix al dir-li sitz , i s'asseu.
Llegir més ...

NEGRITA

Va entrar el 31/07/2014 procedent de l'Ajuntament de Cornellà, és una femella de 3,5 mesos, és una cadella molt divertida, afectuosa, té el típic caràcter d'un cadell equilibrat. Actualment en casa d'acollida.
Llegir més ...

SENTIU

Va entrar el 01/08/2014 procedent de l'Ajuntament de Gavà, és un mascle de 5 anys i 62cm, és un gos identificat amb xip, el van deixar lligat a la porta de la residència La Sentiu, el seu xip no està donat d'alta, pel que pensem ha estat abandonat. És bo i afectuós, atén al sitz i s'asseu. Està en adopció.
Llegir més ...

MALI ¡¡ ADOPTAT !! FOTO AMB EL NOU PROPIETARI

Va entrar el 02/08/2014 procedent d'Olesa de Montserrat, és un mascle de 8 mesos i 64cm, és bo, actiu afectuós i molt obedient, genial amb tots els gossos. Ho han adoptat a Alemanya el dia 29/08/2014 i diuen que estan encantats. Ens ha enviat una foto feta uns pocs dies després de la seva arribada a casa, quan el van portar a una piscina per a gossos i ho veiem en companyia d'altres gossos i propietaris gaudint d'un dia d'oci.
Llegir més ...

DALMAU

Va entrar el 31/07/2014 procedent de l'Ajuntament de Cornellà, és un mascle de 6 anys i 57cm, el van trobar al carrer amb la corretja posada, té encara por i al principi treu les dents, per agafar-li ensenyes la corretja i es posa molt content, és tímid però un cop amb nosaltres es mostra afectuós. Actualment en casa d'acollida
Llegir més ...

BRYAN - Hi ha un video de Bryan i Bultia en Hamburg, juntament amb altres gossos

Bryan era un gos de caràcter difícil, molt poruc i ens va costar bastant esforç sociabilizarlo, quan va sortir en adopció ja vam advertir del caácter que tenia, però s'ha adaptat molt bé a la seva nova llar a Hamburg. Avui, 10/08/2016 ens torna a enviar un parell de fotos més i aprofita per dir-nos que s'ha adaptat molt bé. Ja porta 15 mesos en la seva nova llar i tot va sobre rodes, aqui el veiem en els seus…
Llegir més ...

ABO ¡¡¡ Adoptat. Fotos de l'adoptant!!!

Ja està adoptat. Ha estat en adopció 1 any i mig i per fi ho ha adoptat una família molt adequada per a ell. Els seus adoptants són molt agradables i ens han enviat unes quantes fotos familaiares. Aquí us les mostrem perquè puguem veure el bé que està i agrair als adoptants l'adopció de Abo. És una gran notícia. Va entrar el 19/07/2014 per l'Ajuntament d'Abrera, és un mascle de 10 mesos 64cm, és molt bo i afectuós genial…
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat