Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

TOTES AQUESTES MASCOTES ESTÀN EN ESPERA D'UNA NOVA FAMÍLIA, TU POTS ALEGRAR-LOS LA VIDA

Gossos


MOU ¡¡¡ Fotos i video a Alemanya !!!

Es tracta d'un gos gran, quan era a SirCan tenia les seves rareses i es revolvia a mossegar a altres gossos, la seva estada a Alemanya amb altres gossos i amb la dedicació d'un propietari ha obrat miracles. També ho veiem en un vídeo corrent per la neu. Va entrar el 08/04/2013 procedent de Gavà, és un gos de 11 anys, super afectuós, simpàtic genial amb tots els gossos, ha viscut sempre al costat Thor i els dos es porten…
Llegir més ...

SHARPA

Va entrar el 03/04/2013 procedent de Gavà, es va colar suposadament en uns horts amb altres gossos i l'home li donava de menjar, amb el seu mascle gran i el petit genial, segons ens diu a la seva femella gran també se la va trobar morta perquè s'havien barallat, amb nosaltres és boníssima, juganera i afectuosa, l'hem posat amb Tristón i es porten bé. Està en adopció.
Llegir més ...

THOR

Va entrar el 08/04/2013 procedent de Gavà, és un mascle x d'husky de 13 anys és bo i afectuós, bastant tranquil, es posa una mica gelós quan estàs amb Mou, sempre està pendent d'ell, cap a on va, qui el toca .... no podem separar-lo perquè sinó Thor es queda molt trist, desconfia una mica de la gent, principalment està mes tranquil quan té a Mou prop. Sempre han viscut junts.
Llegir més ...

PODER

Va entrar el 10/05/2013 procedent de Gavà, és un mascle de 7 mesos, 53cm és molt afectuós i simpàtic, però encara està una mica espantat i quan ho vols agafar comença a córrer una mica nerviós, amb els gossos és molt bo però si volen jugar una mica brusc s'espanta.
Llegir més ...

SEMENTAL ¡¡Hi ha Video de l'adoptant!!!

Va entrar el 10/01/2013 per l'Ajuntament d'Abrera, és un mascle creuat de Bóxer, és super bo molt juganer, exageradament pesat del afectuós que és, només vol pujar sobre, li hem posat aquest nom perquè es torna boig amb les femelles només vol muntar, comparteix el parc amb Gavá i Gitana, elles ho marquen quan ell es vol pujar, però es mostra molt bo davant els menyspreus de les femelles, té una gran cicatriu al coll suposadament d'haver portat un collaret…
Llegir més ...

PACOR

Va entrar el 22/07/2013 procedent de Cornellà, és un mascle de 10 mesos 63cm, té una mica de por però per la resta és un gos molt afectuós i juganer, és molt apte per a una casa amb nens i es porta molt bé amb tots els gossos. Actualment en casa d'acollida
Llegir més ...

PERE

Va entrar el 06/08/2013 procedent de Gavà, és un mascle d'1 any, és genial, afectuós, juganer, molt simpàtic, és obedient, atén al sitz!, amb gosses es porta molt bé, amb mascles encara no hem provat. 
Llegir més ...

KONDOR

Va entrar el 21/08/2013 procedent de Gavà, és un mascle autèntic de pastor alemany, el va trobar la policia lligat a un arbre, està molt ben cuidat, l'únic que ha són moltes crostes i ferides a la punta de les orelles, també he observat que venia amb un esprai posat, així que dedueixo que està perdut, té un any aprox. té xip però no està donat d'alta, és afectuós i molt obedient.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament Olesa de Montserrat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat