Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

OLT

Va entrar el 21/12/2014 procedent d'Olesa de Montserrat, és un mascle de 7 mesos, juntament amb MONT, tots dos estaven perduts per les urbanitzacions, és molt afectuós, juganer bon caràcter amb tots els gossos, bé amb gats, però igual que Mont quan el gat corre li agrada anar al darrera, genial amb nens.
Llegir més ...

EVEE

Evee vivia en una casa amb una senyora gran i per motius de salut, la seva propietària està molt malalta i perilla que evee jugant li pugui donar un cop i tirar-la al terra, ha hagut de cedirnos-la per posar-la en adopció. Evee és una gossa super neta, tremendament afectuosa, genial amb tothom amb nens, li agrada jugar molt amb altres gossos i és un encant amb els gats.
Llegir més ...

LOBO

Va entrar el 06/012015 procedent de l'Ajuntament d'Abrera, és un mascle de 2 anys abandonat pels carrers, amb xip, ningú ha vingut ha reclamar, és boníssim !!!!!!!!!!!!!!! es porta genial amb gats i gossos, al principi estava molt espantat i l'únic que volia era escapar, ara es mostra molt afectuós, és super net i obediente.No està gens acostumat a pujar a un sofà o al llit, si ho intestas es posa a temblar.Carácter immillorable.
Llegir més ...

JIMMY !! hi ha video ¡¡

Va entrar el 16/10/2014, procedent de Gavà. De fet, qui va entrar en aquesta data va ser la seva mare que estava prenyada a punt de parir. El 12 desembre va començar amb diarrees hemorràgiques i ho traslladem a l'Hospital Veterinari Sala Goron de Sitges, era una parvovirosi, però en 5 dies es va aconseguir recuperar totalmenbte, encara que va estar allà fins al 29/12/2014, perquè hi havia una persona interessada en adoptar-lo, desafortunadament després no va poder ser i…
Llegir més ...

CHIKI

Va entrar el 15/12/2014 procedent de Gavà, és un mascle aproximadament d'uns 14 anys i 27cm, està cec, té la boca fatal plena de tosca i molt acusada gingivitis i d'aspecte molt malalament cuidat. Les noies que treballen en les jardineries Bordes el van trobar vagant pels camps. Bé amb altres gossos i gats, es guia per l'olfacte.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat