Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

Chispa

Va entrar pel Aj. Cornellà el 27/12/2010, té 4 anys, és molt molt tremenda, ok amb tots els gossos, amb la gent és molt bona però no es talla un pèl tot i que té una fractura antiga a la pota davantera dreta, i que no la recolza, no té cap problema a saltar qualsevol tipus de tanca, a més té la cara de fer-ho davant dels teus nassos, d'altra banda és afectuosa i apta per a qualsevol família. Mai…
Llegir més ...

Blacky

Va entrar el 14/08/2013 procedent de Gavà, és un mascle de american staford de 3 anys, tenia bastants ferides, probablement d'alguna baralla, actualment el tenim sol, és una pena perquè és un gos probablement amb dificultats per la raça perquè algú l'adopti, és molt bo amb les persones i amb els nens. Ha estat en adopció molt de temps, pero ara, al gener de 2016 ha estat adoptat.
Llegir més ...

BLACKY. ADOPTAT. HI HA FOTOS I VIDEO !!!

Blacky és un gos que procedeix de Cornellà, ha estat molts anys de la seva vida en una gossera, nosaltres ho vam recollir el 27/12/2010 del Centre de Recollida amb el qual Cornellà treballava llavors, el qual ho va recollir al seu torn de l'anterior. Al final ha estat adoptat a Alemanya el 2015.10.14. Els seus nous amos estan molt contents amb ell i nosaltres tenim el sentiment dual de tristesa per no veure-ho, ja que hem estat molts anys…
Llegir més ...

Siux ¡¡ADOPTAT!! Hi ha fotos del seu nou llar.

Sioux va entrar el 27/12/2010 i per fi ha estat adoptat el24/10/ 2014, gairebé 4 llargs anys ha passat amb nosaltres i gairebé havíem perdut l'esperança que l’adoptessin. Ho ha adoptat una parella alemanya i ens ha dit que s'ha adaptat molt bé i estan molt contents amb ell. Ens alegrem molt d'aquesta adopció i que Siux estigui bé en la seva nova llar. Anotem la traducció de l'email que hem rebut dels seus adoptants: bona nit Estem tan sorpresos…
Llegir més ...

Ponto

Va entrar el 26/02/2011 pel Aj d'Olesa de Montserrat és un mascle de 1 any i mig, molt afectuós, es porta bé amb femelles i amb alguns mascles amb altres mascles no tan bé!, li encanta molt la companyia de la gent, és molt juganer, li agrada pujar sobre com si d'un cadell es tractés. Està en adopció.
Llegir més ...

Cubana

Va entrar el 29/03/2011 recollit al Prat. Femella de 2 anys. S'entén molt bé amb mascles, amb femelles no hem provat encara, és massa activa, nerviosa, temperamental, es torna boja amb les pilotes, pinyes .... obeeix molt quan tens alguna joguina que li interessi, amb nens no sembla molt adequada sé la veu amb força temperament, amb nosaltres genial t'imposes i obeeix. Amb la policia que la va recollir del carrer, li va grunyir i va ensenyar les dents i…
Llegir més ...

Carlita

Va entrar el 11/05/12 procedeix de Cornellà. És una femella d'uns 12 anys i amb problemes a la pell. Va entrar al costat de Carlos. Estaven en un hort mig abandonats. No saben anar amb corretja i tenen molta por.
Llegir més ...

Olda

Olda va entrar perduda procedent d'Olesa de Montserrat el 06/12/2011 i ha estat adoptada el 16/05/2014 per una ciutadana alemanya que té més gossos. Ha passat amb nosaltres 2 anys i mig i per fi ha estat adoptada, l'esperança és l'últim que es perd. La adoptant ens envia un vídeo de Olda jugant amb els seus nous companys. Estem molt contents.
Llegir més ...

COL

Va entrar el 12/01/2012 procedent d'Olesa de Montserrat, és un mascle de 1,5 anys, és molt bo, actiu nerviós i molt afectuós només pensa en jugar, està amb un altre mascle Blacky i genial és un encant. Està ADOPTADO.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament Olesa de Montserrat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat