Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

MANCHITA

Va entrar el 25/07/2014 procedent de l'Ajuntament del Prat, és una femella d'uns 10 mesos d'edat, un senyor se la va trobar al carrer i la va tenir un dia a casa seva, li hem posat la primera vacuna, desparasitada i pendent del resultat del test FeLV-FIV, és bona i afectuosa, creiem que pot estar esterilitzada perquè està molt grossa. Per a aquesta setmana realitzarem una ecografia per saber si està esterilitzada.
Llegir més ...

MARINA

Va entrar el 04/08/2014 procedent de l'Ajuntament de Cornellà, és una femella de 3 anys, és la mare de Mario, gatet mascle d'uns 20 dies, l'han deixat abandonada al costat d'un contenidor d'escombraries als dos dins d'un transportí, Marina és una gata estupenda i afectuosa, es deixa tocar i agafar sense problemes, pots manipular el cadellet i no es mostra reticent, és molt dolça.
Llegir més ...

BRYAN - Hi ha un video de Bryan i Bultia en Hamburg, juntament amb altres gossos

Bryan era un gos de caràcter difícil, molt poruc i ens va costar bastant esforç sociabilizarlo, quan va sortir en adopció ja vam advertir del caácter que tenia, però s'ha adaptat molt bé a la seva nova llar a Hamburg. Avui, 10/08/2016 ens torna a enviar un parell de fotos més i aprofita per dir-nos que s'ha adaptat molt bé. Ja porta 15 mesos en la seva nova llar i tot va sobre rodes, aqui el veiem en els seus…
Llegir més ...

ABO ¡¡¡ Adoptat. Fotos de l'adoptant!!!

Ja està adoptat. Ha estat en adopció 1 any i mig i per fi ho ha adoptat una família molt adequada per a ell. Els seus adoptants són molt agradables i ens han enviat unes quantes fotos familaiares. Aquí us les mostrem perquè puguem veure el bé que està i agrair als adoptants l'adopció de Abo. És una gran notícia. Va entrar el 19/07/2014 per l'Ajuntament d'Abrera, és un mascle de 10 mesos 64cm, és molt bo i afectuós genial…
Llegir més ...

BRETO

Va entrar el 19/07/2014 procedent d'Abrera, és un mascle de bretó de 6 anys 55cm està bastant prim, és molt bo i tranquil, també es porta bé amb altres gossos, va entrar juntament amb Abo, procedent de la mateixa zona de gitanos .
Llegir més ...

BREGOL

Va entrar el 31/05/2014 procedent de l'Ajuntament de Gavà, és un mascle de bretó de 8 anys 46cm, Quan ho vam recollir tenia una espiga al coll clavada, és molt bo, afectuós sociable genial amb gossos i nens
Llegir més ...

PRATIA

Va entrar el 17/07/2014 procedent del Prat, és una gateta femella de 3 mesos d'edat, té un caràcter molt dòcil però té malamanet els ulls.La hem portat a l'Hospital Veterinari Sala Goron de Sitges i li estan fent proves, encara no tenim tots els resultats, així que no podem informar més, un cop els tinguem actualitzarem les dades.
Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat