Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

Cria de cadells

En la nostra línia de selecció per a la cría no busquem grans campions de bellesa. El nostre interès primordial és que siguin bons animals de companyia. Busquem exemplars que s'entenguin amb nens, juguin amb ells i no siguin agressius, que siguin bons amb altres animals, que no siguin dominants i que la relació que s'estableixi amb els propietaris sigui agradable i sense tensions derivades de la dominancia.

Per això, al llarg dels últims 15 anys hem fet un procés de selecció dels pares que aporten aquestes característiques que busquem. A les ventrades, a partir de les 4 setmanes les sotmetem a un procés educatiu consistent en que entrin en contacte amb tot el que es puguin trobar en el futur, quan siguin adults. Tenen contacte amb moltes i variades persones de diferents sexes i edats, especialment amb nens, perquè juguin amb ells i s'habituïn a la seva presència.

Aquest procés d'adaptació a la vida futura, des de les més precoces etapes és molt important a l'hora d'aconseguir els objectius descrits. A la fase anomenada imprinting el cadell té una gran capacitat d'aprenentatge i estructura les bases del que serà el seu comportament futur.

Per a nosaltres l'important és que un cadell criat per nosaltres tingui una altíssima capacitat d'adaptació a la família que li acull. Aquesta és la millor eina que li podem donar perquè sigui feliç i perquè faci feliç als qui li envolten.

La nostra cría no és industrial. No produïm grans quantitats de cadells. Procurem criar poc, però donar a cada cadell el toc distintiu de cordialitat que ens caracteritza. No venem a botigues, ni a grans superfícies o a cadenes. Solament ho fem a l'interessat directament, al qual volem conèixer prèviament i considerem que el que busca o necessita no és un cadell nostre així l'hi fem saber i li recomanem altre lloc on adquirir el cadell. Els nostres cadells són especials, criats amb afecte i cura un a un i els seus futurs amos han de ser especials també.

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat