Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

Cria de cadells

En la nostra línia de selecció per a la cría no busquem grans campions de bellesa. El nostre interès primordial és que siguin bons animals de companyia. Busquem exemplars que s'entenguin amb nens, juguin amb ells i no siguin agressius, que siguin bons amb altres animals, que no siguin dominants i que la relació que s'estableixi amb els propietaris sigui agradable i sense tensions derivades de la dominancia.

Per això, al llarg dels últims 15 anys hem fet un procés de selecció dels pares que aporten aquestes característiques que busquem. A les ventrades, a partir de les 4 setmanes les sotmetem a un procés educatiu consistent en que entrin en contacte amb tot el que es puguin trobar en el futur, quan siguin adults. Tenen contacte amb moltes i variades persones de diferents sexes i edats, especialment amb nens, perquè juguin amb ells i s'habituïn a la seva presència.

Aquest procés d'adaptació a la vida futura, des de les més precoces etapes és molt important a l'hora d'aconseguir els objectius descrits. A la fase anomenada imprinting el cadell té una gran capacitat d'aprenentatge i estructura les bases del que serà el seu comportament futur.

Per a nosaltres l'important és que un cadell criat per nosaltres tingui una altíssima capacitat d'adaptació a la família que li acull. Aquesta és la millor eina que li podem donar perquè sigui feliç i perquè faci feliç als qui li envolten.

La nostra cría no és industrial. No produïm grans quantitats de cadells. Procurem criar poc, però donar a cada cadell el toc distintiu de cordialitat que ens caracteritza. No venem a botigues, ni a grans superfícies o a cadenes. Solament ho fem a l'interessat directament, al qual volem conèixer prèviament i considerem que el que busca o necessita no és un cadell nostre així l'hi fem saber i li recomanem altre lloc on adquirir el cadell. Els nostres cadells són especials, criats amb afecte i cura un a un i els seus futurs amos han de ser especials també.

Col·labora amb nosaltres

Si t'agraden les mascotes pero no pots tenir una, pots col·laborar amb el manteniment d'aquests animals i fer un donatiu a la següent nº de compte: 2100-1191-17-0200054154. A més amb el nostre butlletí et mantindrem informat de totes les novetats.

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament Olesa de Montserrat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat