Para Adopciones: 629 53 95 51 | info@sircan.cat | 609 158 317

Welcome visitor you can log in or create an account

Residència

 

Servei de recollida i lliurament a domicili

El nostre objectiu no és substituir als amos o dir-los que estaran millor que a casa. Això no és possible i nosaltres no oferim impossibles. A Sir Can els animals de companyia són els protagonistes i tenim per a ells una atenció curada. Coneixem les seves necessitats fisiològiques, de menjar, beure, resguard de les inclemències dels temps, així com també les necessitats psicològiques, les quals la majoria de vegades són tan importants o més que les fisiològiques.

Disposem de personal especialitzat i titulat en comportament animal, que estudia les característiques psicològiques de cadascun d'ells per a conéixer la forma com cal tractar-los, amb quins animals poden compartir passeig, a quin cuidador assignar-lo i quines són les seves necessitats per a que els temps que estigui amb nosaltres sigui poc estresant i molt gratificant.

Estem en plena natura, en un bosc de pins. Les casetes, parcs i patis es confonen amb l'entorn boscós.

Tenim en plantilla un equip de tres veterinaris que cuiden constantment la salud dels residents.

Els animals residents surten dels seus parcs 3 cops al dia a passejar i córrer pels patis, tots ells cercats, en companyia d'altres residents, segons la classificació de compatibilitat psicològica realitzada prèviament i vigilats, controlats i animats pel cuidador propi del grup. D'aquesta manera, els residents disfruten més dels passejos i es motiven mútuament per jugar i córrer, fet que redunda en una disminució del síndrome d'abandonament que pateixen alguns quan són deixats pels seus amos per marxar de vacances, per exemple.

ATENCIÓ ESPECIAL

Disposem d'espais especials per a animals ancians o amb patologies que requereixen cuidats especials o continuació de tractaments mèdics, sempre supervisats pels nostres veterinaris.

 

Àrea Metropolitana Barcelona
Ajuntament Cornellà de Llobregat
Ajuntament de Gavà
Ajuntament del Prat de Llobregat